Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λανς στο Ολυμπιακό στάδιο, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 2-1, στο πλαίσιο των playoffs του Conference League.

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα κόντρα στους Γάλλους.

Κάνοντας έξι αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό και διατηρώντας μόνο τους Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Τσέριν, Μπακασέτα και Πελίστρι στην 11άδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο και Τσέριν θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Πελίστρι στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Ενώ στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς και Νταμπίζας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»

Μοιραίος Πένραϊς στον αποκλεισμό της Ρέιντζερς: Έχασε το τελευταίο πέναλτι