Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας, στο Ολυμπιακό στάδιο.

Με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να καταλήγει στους παίκτες που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Πραγματοποιώντας εκτεταμένο rotation, ήτοι επτά αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό και διατηρώντας στην 11άδα μόνο τους Πένια, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλο και Κάνγκουα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2. Ο Πένια θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κάτρη, Πάλμερ-Μπράουν, Φαν Ντρόνγκελεν και Κυριακόπουλο τετράδα στην άμυνα. Κοντούρης και Κάνγκουα θα κινούνται στον άξονα, με τους Πελίστρι – Γιάγκουσιτς να παίζουν στα άκρα της επίθεσης και τους Ντέσερς – Ραστόντερ δίδυμο στην επίθεση.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται οι Κότσαρης, Γείτονας, Καλάμπρια, Ντε Φράι, Λάβδας, Μπινιάρης, Ταμπόρδα, Λούζα, Αντίνο, Κυριόπουλος, Γκαρσία, Τετέι.




Από εκεί και πέρα, την 11άδα της Νίκης Βόλου, η οποία θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-2-3-1, απαρτίζουν οι Γκαραβέλης, Κιβρακίδης, Πασαλίδης, Βαφέας, Μακρυγιάννης, Έπας, Ομεονγκά, Αρίας, Ράιος, Τζήμας και Μάντζης.

Ενώ αναπληρωματικοί για τους φιλοξενούμενους είναι οι Τσέλιος, Ρινγκ, Χάμοντ, Πολέτο, Φερνάντες, Παλμίδης, Σαλαμούρας, Πανικίδης, Λουκίνας, Τσομπάνης, Καλαϊτσίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!