Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL, όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (21:00, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» θα έχουν τη σημαντική απουσία του Νίκου Ρογκαβόπουλου τουλάχιστον για το πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Σλούκας, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή για το αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε και στην απαιτούμενη αλλαγή στην οκτάδα των ξένων που μπορούν να αγωνιστούν στους τελικούς, με τον Κένεθ Φαρίντ να παίρνει τη θέση του Μάριους Γκριγκόνις στη λίστα.

Έτσι, η λίστα των ξένων του Παναθηναϊκού ενόψει της σειράς των τελικών της Stoiximan GBL αποτελείται από τους Τσέντι Όσμαν, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Κένεθ Φαρίντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τι Τζέι Σορτς.

Θυμίζουμε ότι από τους 8 ξένους, σε κάθε τελικό στη 12άδα θα βρίσκονται οι 6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γιαννακόπουλου: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε-Θέλει διαιτησία 100-0»

Ηρακλής: Τέλος ο Μουράτος

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Καταθέτει κατά των κατηγορουμένων ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Προσήλθε στην Ευελπίδων ο Παπαπέτρου για την απολογία του

Δικηγόρος Λιόλιου: «Σαθρές οι κατηγορίες»-Αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων

Κικίλιας: «Ντροπή όσα γίνονται στο μπάσκετ-Να φτάσει η έρευνα μέχρι τέλους»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Ο πρόεδρος θέλει να απαλλαγούμε από τον Μπόγρη στον Προμηθέα. Κάνε ό,τι μπορείς»

Δικηγόρος Τσαρούχα-Κορομηλά: «Δεν έχουν διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη-Είναι άνθρωποι καθαροί, νόμιμοι»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Υποστήριξε τους αδελφούς Έλληνες» έγραφε SMS - Οι «10» που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Η σύζυγος του ΜακΚίσικ απάντησε στον Γιαννακόπουλο και τα έβαλε με Τσαρούχα-Η αιχμή για Μπαρτζώκα