Η πολυπόθητη επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι γεγονός!

Ο Εργκίν Αταμάν στην καθιερωμένη Media Day ενόψει του αγώνα με τη Ζάλγκιρις (12/03) στο «T-Center» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Γάλλος θηριώδης σέντερ βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του προκειμένου να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Θυμίζουμε ότι ο Λεσόρ είχε τον σοβαρό τραυματισμό στις 17 Δεκεμβρίου 2024 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια και έκτοτε ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης, με εξαίρεση τις δύο αναμετρήσεις του Final Four τον περασμένο Μάιο στο Άμπου Ντάμπι.

Στις 22:00 είναι το τζάμπολ του ματς των «πράσινων» ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε αλλάξει η ώρα μετά και τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπέτις στο ΟΑΚΑ στις 19:45.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την επιβλητική νίκη και το πάρτι γενεθλίων στο Παρίσι

Χολμς: «Πρέπει να παίξουμε με σκληράδα - Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω το πλάνο»

Αταμάν: «Φέτος δεν βρήκαμε ισορροπία - Εμείς χαιρόμαστε μόνο όταν κατακτούμε τίτλους»

Χολ: «Συμβαίνουν πολλά στη Μονακό, αλλά θα βγουν για να παλέψουν - Κολλάμε καλά μεταξύ μας, έχουμε ταλαντούχα ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μονακό» - Η ατάκα για τα… κιλά του Τζόζεφ!

Μασιούλις: «Την τελευταία στιγμή Τουμπέλις και Μπιρούτις-Μεγάλη ώθηση για Παναθηναϊκό ο Χέιζ-Ντέιβις»

Ζέρβας: «Πολύ σοβαρός και πνευματικά έτοιμος ο Ολυμπιακός με Παρί - Κλειδί η καλή εικόνα των Νιλικίνα και Τζόσεφ»

Η διαιτητική τριάδα στο Παναθηναϊκός AKTOR-Ζαλγκίρις Κάουνας

Μποζίκας: «Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες»

Το πάρτι που έστησαν οι παίκτες με τους φίλους του Ολυμπιακού μετά τη νίκη στο Παρίσι!