Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 0-1 για τα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ να καταλήγει στους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με αντίπαλο τον «δικέφαλο του Βορρά». Πραγματοποιώντας δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και επαναφέροντας στην 11άδα τους Τουμπά και Μπακασέτα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 3-4-2-1. Ο Λαφόν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον και Τουμπά τριάδα στην άμυνα. Καλάμπρια και Κυριακόπουλος θα είναι δεξιά και αριστερά ως μπακ-χαφ, ενώ Μπακασέτας και Κοντούρης θα κινούνται στον άξονα. Με τους Ταμπόρδα και Αντίνο να παίζουν πίσω από τον προωθημένο Τετέι.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι Κότσαρης, Κάτρης, Γεντβάι, Ερνάντεθ, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Παντελίδης, Μπόκος, Γιάγκουσιτς, Πάντοβιτς και Σβιντέρσκι.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόραρε ξανά ο Γιακουμάκης και έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τεράστια επέμβαση του Λαφόν σε καρφωτή κεφαλιά του Γιακουμάκη

Αποχώρησε τραυματίας ο Πέλκας από τον ημιτελικό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τίμησαν τη μνήμη των 7 καταθέτοντας στεφάνι μπροστά από τη Θύρα 4 και χειροκροτήθηκαν

Με Μεϊτέ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά την πρόκριση!

Σουργιάς: «Η φανέλα του ΟΦΗ είναι βαριά - Φέτος δεν θα πάει στον τελικό… ψαρωμένος»!

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να σκοράρουμε - Μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο με το ποδόσφαιρό μας»

Κόντης: «Βαριά φανέλα ο ΟΦΗ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αξίζαμε - Τι να πω για την αυταπάρνηση αυτών των παιδιών;»

Τρίτη επαρχιακή ομάδα στην ιστορία ο ΟΦΗ με δύο συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου