Μετά από το τετραήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Φατίχ Τερίμ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Σημαντικότερο νέο, το ότι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, που είχε μείνει εκτός για μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, fun game και παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρές εστίες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ, όπως και οι μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Φυσικά, εκτός είναι οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν και Ακαϊντίν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήταν ερασιτεχνικό από τον ΠΑΟΚ αν προχωρούσε τώρα σε αλλαγή προπονητή»

Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Πατέρας Μπούση για ΟΦΗ: «Έγινε τόσο μεγάλο το όνειρο του γιου μου, ευχαριστώ τον αρχιτέκτονα, Χρήστο Κόντη»

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό