Ευχάριστα μαντάτα για τον Γιώργο Βόβορα, αφού μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάουαρντ Σαντ-Ρος για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στο πλαίσιο των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (22/5, 19:30).

Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντιθέτως, εκτός μάχης παραμένει ο Βασίλης Καββαδάς.

Από την άλλη, ο Γιάννης Καστρίτης έχει μόλις 11 παίκτες διαθέσιμους, ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Τζέιμς Κέλι, ο οποίος βρισκόταν σε βαθύ πένθος τις προηγούμενες ημέρες λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Βόβορας):
Σίβα, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Γουάιτ, Νέντοβιτς, Χουγκάζ, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ-Ρος

Άρης (Καστρίτης): Τζούστον, Κάουαν, Καμάρας, Σχίζας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Γουίλιαμς, Κέλι, Κώττας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Θετική εξέλιξη η μη προφυλάκισή της - Αυστηροί οι περιοριστικοί όροι, δεν έχει πάρει ούτε ευρώ»!

Προφυλακίστηκε ο Κορομηλάς, σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι Τσαρούχα και Πηλοΐδης!

Τσαρούχα: Υποστηρίζει ότι παράγοντες έχουν προσωπική κόντρα μαζί της - Ο Πηλοΐδης σκέφτεται να μηνύσει τον Τσάπα!