Η Νιού Σεντςυποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κράουντ Μίντοου», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Με τον Ρουί Βιτόρια να καταλήγει στους παίκτες των «πράσινων», που θα βρεθούν στο βασικό σχήμα κόντρα στους Ουαλούς.

Προχωρώντας σε μία αλλαγή σε σχέση με το πρόσφατο ματς απέναντι στον Asteras AKTOR και επαναφέροντας στην 11άδα τον Σένκεφελντ αντί του Γεντβάι. Να πούμε επίσης ότι ο Τσέριν ανέβασε χθες το βράδυ πυρετό και για αυτό έμεινε στο ξενοδοχείο, άρα και εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτας θα παίξουν στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Tζούριτσιτς στα άκρα και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Ουναΐ, Μαντσίνι, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου και Νταμπίζας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!