Tην προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (26/11) με τον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκαν ξανά και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ μοναδικοί απόντες ήταν ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα της θεραπείας τους.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδωσε, έμφαση στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι ποδοσφαιριστές έκαναν και παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με την ομάδα να... ανανεώνει το ραντεβού της για την Παρασκευή όπου θα έχει μπει στην τελική ευθεία για το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».


To σχετικό δελτίο Τύπου:

«Στην τελική ευθεία της μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Άρη. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Η νίκη γίνεται συνήθεια για τον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Ο ρόλος του Τετέι ίσως καθιερωθεί – Θετικό πρόσημο για τον Παναθηναϊκό μετά από Αλμάτι και Βόλο»

Επίθεση των Fentagin: «Η διοίκηση διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο - Δεν έχει όραμα, πλάνο, φιλοδοξίες»

Κετσετζόγλου: «Γι' αυτό είναι σημαντικό για την ΑΕΚ το ματς με τον ΠΑΟΚ - Πάει για βασικός και στα δύο ντέρμπι ο Μάγερ»

Σταματέλος: «Εμφάνιση όπως ακριβώς την ήθελε ο Αλγουαθίλ - Ο Μπέιλι ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Αντίδραση μεγάλης ομάδας το 4Χ4 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με πειστικές εμφανίσεις»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ - Δικαιολογία του Λίσι στα τέλη Οκτώβρη η φυγή του Κωνσταντέλια»

Και επίσημα στον Βόλο ELABET ο Γαρίδο

ΟΦΗ: Επιπλέον πριμ από τον Μπούση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Φαμπιάνο: Ο πρώτος σκόρερ του Άρη είναι… στόπερ και κυνηγά ιστορικό ρεκόρ