ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός ΑΟ διοργανώνουν από κοινού διαγωνισμό μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στο Instagram, με τυχερούς δύο οπαδούς των «πράσινων».

Αυτοί, λοιπόν, θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα των Play Offs του Europa League κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν και για τον ευρωπαϊκό αγώνα στο βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:
«Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός για τους φίλους του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα των Play Offs του Europa League Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν και για τον ευρωπαϊκό αγώνα βόλεϊ γυναικών Παναθηναϊκός – Πανιώνιος.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσουν τα προφίλ στο Instagram των Panathinaikos FC και Panathinaikos AO κι επίσης να κάνουν tag το άτομο που θέλουν να πάρουν μαζί τους στους αγώνες.

Οι σχετικοί όροι του διαγωνισμού βρίσκονται εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό