Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα (15/07) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής, με τους Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άνταμ Τσέριν να ενσωματώνονται στην προετοιμασία.

Το πρόγραμμα των παικτών του «τριφυλλιού» είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας, συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία.

Επιπρόσθετα, στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης των «πράσινων» συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση στον Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (16/07) το απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»