Με μια προπόνηση ξεκίνησε σήμερα (22/04) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πατρών.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης που αύριο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και να ακολουθήσει την αποστολή των «πράσινων» για την Πάτρα.

Αντιθέτως, θεραπεία έκανε ο Λευτέρης Μαντζούκας που τραυματίστηκε στο «Ιβανώφειο» στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή αλλά και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Αμφότεροι δεν θα βρισκονται στα πλάνα του Όντεντ Κατας για το παιχνίδι με τον Προμηθέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι