Μετά το ρεπό της Δευτέρας, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένει να δει τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Χατζηγιοβάνη να τίθενται στη διάθεσή του.

Αμφότεροι είχαν χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω ενοχλήσεων, που όμως δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία και οφείλονται στις συνεχείς συμμετοχές τους. Πλέον όμως υπολογίζονται κανονικά και λογικά θα επανέλθουν και στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον ρου της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Ενδεχόμενη νίκη μπορεί να απογειώσει την ομάδα του αγωνιστικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη