Με ένα ευχάριστο νέο κύλησε η σημερινή (06/05) προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα, αύριο στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Κι αυτό γιατί, ο Γιώργοε Βόβορας είδε τον Στέφαν Γιόβιτς να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των «πράσινων», θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Κανονικά προπονήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, πέραν του τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους Πάτρινους, αφού είναι εκτός της δηλωμένης λίστας στον ΕΣΑΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι στην εν λόγω αναμέτρηση θα κάνει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» και ο Πέιτον Σίβα, ο οποίος ως γνωστόν νωρίτερα πήρε τη θέση του Νέντοβιτς στο «ελληνικό» ρόστερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιάνει στην κορυφή των συμμετοχών τον Ιωαννίδη ο Μπαρτζώκας

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός, θα δώσω ό,τι έχω-Μίλησα με Ναν και Χουάντσο»

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις

Stoiximan GBL: Έξοδος στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό και Μαρούσι-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!