Ακόμη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μαρσέιγ πριν τα επικείμενα - και πιθανά - παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι Μασσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κάνουν δικό τους με 15 εκατ. ευρώ τον διεθνή Σενεγαλέζο σέντερ φορ Ιλιμάν Εντιαγέ.

O 23χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός, αποτελεί την τέταρτη προσθήκη στο καλοκαιρινό παζάρι για την ομάδα του Μαρθελίνο, καθώς μέχρι τώρα, είχαν ανακοινωθεί, ο Τζέφρι Κοντονγκμπιά, ο Ρενάν Λόντι και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Με τη φανέλα τη Σέφιλντ, ο Εντιαγέ, κατέγραψε 88 συμμετοχές πετυχαίνοντας 22 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!