Την δική του... πρεμιέρα έκανε σήμερα (10/08) το νέο πούμαν του Παναθηναϊκού, που μετέφερε το μεσημέρι την αποστολή του «τριφυλλιού» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου εκείνη να «πετάξει» για την Βουλγαρία και την Σόφια.

Εκεί όπου ο Τζέικομπ Νίστρουπ και οι παίκτες του θα δώσουν τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ 1948, μετά το 1-1 στο Ολυμπιακό στάδιο, με στόχο την νίκη-πρόκριση στα playoffs του φετινού Conference League.

Το ολοκαίνουργιο Volvo B13R Irizar i8, το οποίο συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία, την υψηλή αισθητική και την απόλυτη άνεση, προσφέροντας στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ιδανικές συνθήκες σε κάθε μετακίνηση, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα αλλά και θετικά σχόλια!

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα όχημα τελευταίας γενιάς, το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία της ευρωπαϊκής αγοράς και αποτελεί επιλογή μερικών από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης. Στην εξωτερική του όψη δεσπόζουν το έμβλημα του Παναθηναϊκού, ο Παρθενώνας και η θεά Αθηνά, στοιχεία της ιστορικής ταυτότητας του συλλόγου. Τη σχεδίαση συμπληρώνει ο εμβληματικός στίχος του ύμνου της ομάδας, «Σύλλογος Μεγάλος», ο οποίος είναι αποτυπωμένος στην οροφή.

Παράλληλα, το εσωτερικό του νέου πούλμαν έχει διαμορφωθεί με γνώμονα τις ανάγκες μιας ομάδας κορυφαίου επιπέδου και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ο διακριτικός πράσινος φωτισμός και ο κεντημένος στίχος του ύμνου μας στα καθίσματα δημιουργούν ένα άκρως Παναθηναϊκό περιβάλλον.

Δείτε το σχετικό video του sport-fm.gr:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!