Ο Αϊτόρ έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τον Παναθηναϊκό και το έδειξε για μια ακόμη φορά. Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται με τη σύντροφό του για διακοπές στη Νέα Υόρκη και δεν αρνήθηκε την πρόσκληση των φίλων του κλαμπ του «τριφυλλιού».

Ο 27χρονος άσος μοίρασε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τους παρευρισκόμενους ενώ φυσικά έφυγε και με δώρο μία καταπράσινη φανέλα που έγραφε επάνω «Panathinaikos, New York».

Ο Αϊτόρ σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα, αφού στις 14 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και ο ίδιος έχοντας ξεπεράσει πλέον τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο είναι έτοιμος και πάλι για δράση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»