Την τελευταία του προπόνηση πριν από τη ρεβάνς με τη Σαμσουνσπόρ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στη Σαμψούντα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για τον αυριανό καθοριστικό αγώνα στα playoffs του Europa League.
Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια μπαίνει στη ρεβάνς με πίστη και αποφασιστικότητα, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και γνωρίζοντας πως θα χρειαστεί να δείξει χαρακτήρα απέναντι στην «καυτή» ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι Τούρκοι φίλαθλοι.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.
Ο Διονύσης Δεσύλλας και το sport-fm.gr βρίσκονται στην Τουρκία και σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλο το ρεπορτάζ και τα νέα από το «πράσινο στρατόπεδο», λίγο πριν από το σπουδαίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.
@sporfm946 O Διονύσης Δεσύλλας από την Σαμψούντα για την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς με Σάμσουνσπορ#sporfm #panathinaikos #paofc?? #panathinaikosfc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946