Μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ, ο Κέντρικ Ναν έδειξε στην Κωνσταντινούπολη γιατί βγήκε MVP της Ευρωλίγκας, πετυχαίνοντας 25 πόντους και οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μία μεγάλη νίκη επί της Εφές.

Παρόλα αυτά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Αμερικανός γκαρντ είδε ένα «τρελό» σερί που έτρεχε να λαμβάνει τέλος. Πράγματι, μετά από 41 αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Ναν έμεινε χωρίς εύστοχο τρίποντο (0/2), κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά πέρυσι, περίπου στην αντίστοιχη φάση της σεζόν.

Αναλυτικά, για να βρούμε την προηγούμενη αναμέτρηση στην οποία ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού δεν είχε πετύχει μακρινό σουτ, πρέπει να φτάσουμε στο Game 1 των playoffs με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ στην περσινή αγωνιστική περίοδο, όταν το ημερολόγιο έγραφε 23 Απριλίου του 2024. Έκτοτε, μεσολάβησαν 372 μέρες και 41 αγώνες που ο Ναν έβαλε τουλάχιστον ένα τρίποντο!

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός έχασε τότε με σκορ 91-87 από τους Ισραηλινούς στην έδρα του, όμως έκανε με τη σειρά του break στο Βελιγράδι και κατάφερε να προκριθεί στο Final Four, κατακτώντας στη συνέχεια το έβδομο «αστέρι» του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από μόνιμη πρωτιά, στη 15η θέση: Το νούμερο που αναδεικνύει τη διαφορετική λογική στην επίθεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Η επίθεση που περνάει κάτω από τα ραντάρ

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Πετρίδης: «Ο Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει μία πολεμική μηχανή - Σλούκας και Ναν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Η κακή εικόνα των 22', η άμυνα των Παπανικολάου – Γουόρντ και όσα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός»

Λεσόρ: «Δεν παίζουμε ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Μπαρτζώκας μετά το μυθικό διπλό: «Η μεγαλύτερη νίκη που κάναμε ποτέ - Έχετε καρύδια και προσωπικότητα»

Κάρλικ Τζόουνς: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι-Ο κόσμος δεν άξιζε την εμφάνισή μας»