Ο Γιώργος Πετρίδης, απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του sport-fm.gr στην Κωνσταντινούπολη, μετέφερε τα τελευταία νέα για τον Παναθηναϊκό AKTOR, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports Arena.
Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας έξι συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague, ενώ ο Παναθηναϊκός έρχεται από δύο σερί ήττες, γεγονός που αυξάνει την πίεση για αντίδραση και επιστροφή στις νίκες. Η αναμέτρηση στην Πόλη αποτελεί μεγάλο τεστ χαρακτήρα για τους «πράσινους», που καλούνται να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα τους απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης.
Ο Εργκίν Αταμάν έχει αρκετούς πονοκεφάλους ενόψει του αγώνα. Ο Χολμς κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Κέντρικ Ναν γύρισε ελαφρά τον αριστερό του αστράγαλο και δίνεται αμφίβολος, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ της συμμετοχής του. Στα θετικά νέα, η επιστροφή του Τσέντι Όσμαν προσφέρει βάθος και λύσεις στο ρόστερ, δίνοντας μια σημαντική ανάσα στον προπονητή.
Δείτε το βίντεο έξω από την Ulker Sports Arena:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 ? ???? Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM, Γιώργος Πετρίδης από την Κωσταντινούπολη: «Το ξαφνικό πρόβλημα με Ναν και η πιο φορμαρισμένη ομαδα της Ευρωλίγκας» #sporfm #paobc #euroleague ? original sound - sporfm946