Τις προθέσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Τζάμπολ».

Ο μάνατζερ του Σέρβου άσου του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι ο πελάτης του θέλει να μείνει στο τριφύλλι σχολιάζοντας μάλιστα, ότι εάν οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στο Top-8 τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα με την παραμονή του.

«Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Είναι σπουδαίος τύπος. Αρχίσαμε να μιλάμε πριν από ένα μήνα αλλά μετά από λίγο σταματήσαμε, γιατί η ομάδα περίμενε να τελειώσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στο άμεσο μέλλον θα μιλήσουμε πάλι. Ο Νεμάνια θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να τον βοηθήσω σε αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι στην κούρσα για την απόκτησή του. Πριν μερικά χρόνια οι ελληνικές ομάδες ήταν στο Τοπ 8. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει θα πρέπει να αρχίσει κρατώντας τον Νέντο κάτι που είναι λογικό. Τον είχα από τα 15 και τον θεωρώ σαν παιδί μου. Έπαιξε κόντρα στην Ζενίτ και είχε 20 πόντους», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμπαίκτης με Αβδάλα: Δεσμεύτηκε στο ιστορικό North Carolina ο Σαμοντούροφ!

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Game 2 με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα από Κυριακή τα εισιτήρια του 1ου και του 3ου τελικού με Παναθηναϊκό

Το dunk party του Χολ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Να ανεβάσουμε το κίνητρο και τη διάθεσή μας ενόψει τελικών»

Σάκοτα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, απλά κάθε χρόνο τον Ιούνιο λέμε για το πόστο»

Μπαρτζώκας για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολη σειρά, με έναν εξαιρετικό αντίπαλο»!

Μαγικός Χολ και πολυφωνία στην επίθεση οδήγησαν τον Ολυμπιακό στους τελικούς με «σκούπα» επί της ΑΕΚ!

Για 23η φορά αντίπαλοι σε σειρά τελικών του πρωταθλήματος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η μέρα έναρξης των τελικών και το πρόγραμμα