Την καλύτερη και πιο «γεμάτη» εμφάνισή του από τη μέρα που πήγε στον Παναθηναϊκό AKTOR έκανε ο Κώστας Σλούκας στη νίκη επί της Βιλερμπάν με 89-81.

Ο 33χρονος γκαρντ είχε 18 πόντους (7/8 βολές, 1/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 12 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 34:20 μετρώντας 29 στο σύστημα αξιολόγησης. Με τις 12 ασίστ που μοίρασε ο Σλούκας έκανε προσωπικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα αλλά ταυτόχρονα δημιούργησε άλλους 31 πόντους του Παναθηναϊκού! Ο ίδιος πέτυχε ή «σέρβιρε», δηλαδή, τους 59 από τους 89 πόντους της ομάδας του, ήτοι το 72%!

Πάντως οι 12 ασίστ δεν αποτελούν το ρεκόρ καριέρας του διεθνή γκαρντ. Αυτό είναι οι 15 ασίστ που είχε στις 14 Μαΐου του 2022 στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού στο ΣΕΦ με 93-74 για την Basket League. Επίσης, στις 30 Δεκεμβρίου του 2019 είχε 14 ασίστ στο Φενέρμπαχτσε-Μπουγιουκτσεκμετζέ 92-68 για το πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ 13 ασίστ είχε στις 16 Οκτωβρίου του 2022 στο Περιστέρι-Ολυμπιακός 79-101 για το ελληνικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζέιμς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή τύχη στη συνέχεια - Δεν μας δίνουν τα εύσημα που αξίζουμε»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Βαλένθια: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Πετρίδης: «Στοχοπροσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει σήμερα την δουλειά – Προσοχή σε τυχόν προκλήσεις»

Hats-off από τη Μονακό στον Ολυμπιακό μετά τη σειρά!

Παναθηναϊκός για το 4ο αστέρι: «Σαν σήμερα γέμισε το σπίτι μας αξέχαστες αναμνήσεις»

Ζέρβας: «Aπόδειξη συνέπειας το 5ο συνεχόμενο Final Four για τον Ολυμπιακό»

«Καρφί» Γιανάι κατά Ρεάλ: «Δεν ήταν καλή ιδέα να κάνουν check out πριν το τρίτο ματς»

Ζάλγκιρις-Φενέρμπαχτσε: Παράταση στη σειρά ή μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός;

Παναθηναϊκός AKTOR-Bαλένθια: Για την ιστορική «σκούπα» και το τρίτο σερί Final Four

Έτσι βγήκε η... σκούπα: Τα highlights από τη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού στο Μονακό που τον έστειλε Final 4!