Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Cosmote Sport 1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, οι «πράσινοι» ενημερώνουν πως οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου ανοίγουν στις 6 το απόγευμα, ενώ εφιστούν την προσοχή σε όλους για τα νέα μέτρα που τίθεται από αυτή την εβδομάδα σε εφαρμογή.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»
Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Η ομάδα μας αρχίζει απόψε στις 9 μ.μ. την ευρωπαϊκή της πορεία στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την Μπότεφ Πλόβντιβ. Είναι απαραίτητη η παρουσία σας αλλά και η συνεργασία σας, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στο γήπεδο.

Όλοι όσοι δεν έχετε προμηθευτεί εισιτήριο, προχωρήστε το συντομότερο δυνατό στην ηλεκτρονική αγορά του. Υπενθυμίζουμε ότι πλέον με την αγορά του εισιτηρίου, θα πρέπει απαραίτητα να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση μέσω του gov.gr, ειδάλλως η είσοδός σας στο γήπεδο δεν θα είναι εφικτή.

Εφιστούμε την προσοχή σας: περιμετρικά του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όποιον δεν έχει εισιτήριο ή δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Οι θύρες στο Ολυμπιακό Στάδιο ανοίγουν στις 6 μ.μ. Η έγκαιρη προσέλευση θα βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της διαδικασίας προελέγχων και εισόδου στο γήπεδο.

Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»