Η UEFA δεν έχασε καθόλου χρόνο και ανακοίνωσε τους διαιτητές στους δύο αγώνες του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο ματς, την Τετάρτη 9/8 (21:00) στη Λεωφόρο, διαιτητής θα είναι ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβακς. Ο 38χρονος Ρουμάνος θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο, καθώς είχε διευθύνει μόνο το φιλικό Ελλάδα-Μαυροβούνιο στις 24/3/2016 (2-1). Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρινέσκου και Αρτένε και τέταρτος ο Μπίρσαν. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι ορισμοί στο VAR.

Στη ρεβάνς, την Τρίτη 15/8 (22:00) στο «Βελοντρόμ», διαιτητής θα είναι εκ των κορυφαίων διαιτητών της Ευρώπης, ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ. Ο 38χρονος διαιτητής ήταν στο Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 1-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 5/8/2015. Συνολικά έχει διευθύνει έξι φορές ευρωπαϊκούς αγώνες ελληνικών ομάδων με κακά αποτελέσματα, μόλις μία νίκη (Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ 0-2), μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπερτ και Κουκ, ενώ τέταρτος ο Μάντλεϊ. Επίσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι ορισμοί στο VAR.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»