Συγκεκριμένες εντολές σε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού έχει δώσει ο Λάζλο Μπόλονι για τον σημερινό αγώνα. Ο Ρουμάνος έχει υπογραμμίσει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν σε κάθε περίπτωση και κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο παιχνίδι και τρία «θέλω» που θα έχουν σαν... ευαγγέλιο σήμερα οι παίκτες του.

Ποια είναι αυτά; Ο Ρουμάνος έχει ζητήσει να αποφευχθούν οι άσκοπες παράλληλες πάσες και ντρίπλες κοντά στην περιοχή της ομάδας με στόχο φυσικά να αποφευχθούν να λάθη και η μπάλα να βγαίνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα από την εστία.

Το δεύτερο ζήτημα που έχει θέσει μεγάλη προσοχή Μπόλονι από τους παίκτες του είναι οι παίκτες να μην δώσουν εύκολες στημένες φάσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού έχοντας υπογραμμίσει ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί στον «αέρα».

Και το τελευταίο και το τρίτο πράγμα που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος είναι από τους εξτρέμ του να μην αμελούν τα αμυντικά τους καθήκοντα και να δίνουν βοήθειες και στους δύο ακραίους μπακ. Κάτι ενδεχομένως εξηγεί και την επιλογή, που φαίνεται να έχει κάνει για την αρχική 11άδα, με τον Χουανκάρ για να παίξει βασικός ως εξτρέμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube