Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, πριν την αυριανή (15/10) αναμέτρηση με τη Ρεάλ, αφού ο Δημήτρης Πρίφτης είδε όλους τους παίκτες να μην αντιμετωπίζουν και να είναι διαθέσιμοι.

Έτσι οι «πράσινοι» και με τον Γιώργο Παπαγιάννη σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από το ματς κόντρα στη Μπασκόνια, θα τα δώσουν όλα σε μια δύσκολη έδρα για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη σεζόν.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Γιώργο Πετρίδη που θα βρεθεί στο WiZink Center.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλάθης: «Όταν κάτι συμβαίνει πρέπει να αντιδράς-Ευκαιρία το ντέρμπι για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Παρτίζαν: Με τρεις απουσίες στο ντέρμπι-Πότε επιστρέφει ο Κάρλικ Τζόουνς

Εφές: Πλησιάζει η πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση του Πουαριέ!

Πασκουάλ: «Ο Ολυμπιακός έχει αναγνωρίσιμο DNA-Φαινόμενο ο Βεζένκοφ»

Σατοράνσκι: «Ο Ολυμπιακός παίζει με κυρίαρχο στιλ, έχει μια καλολαδωμένη επιθετική μηχανή»

Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό έναν παίκτη σαν τον Μόρις»-Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για ψηλό

Βεζένκοφ: «Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει ο Μόρις - Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια με την Μπαρτσελόνα»

Ερυθρός Αστέρας: Μερικό λουκέτο της έδρας του με αναστολή και πρόστιμο λόγω Πάντερ

Πετρίδης: «Ένα απαιτητικό ματς για τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο, όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται»

Ευρωλίγκα: Ντέρμπι αποδείξεων στο Παρίσι, ισπανικός «εμφύλιος» στη Μαδρίτη και επιστροφή στο Τελ Αβίβ μετά από 2 χρόνια