Εκτραχύνθηκε η κατάσταση στο ΟΑΚΑ και στον τέταρτο τελικό της Basket League.

Με 2:46 να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου και το σκορ 35-63, οπαδοί του Παναθηναϊκού έριξαν κροτίδες και φωτοβολίδες κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τα καπνογόνα «αποκρούστηκαν» μεν από το προστατευτικό δίχτυ, αλλά κομμάτια τους έπεσαν και στον αγωνιστικό χώρο, κοντά στο χώρο που ήταν οι φιλοξενούμενοι στον πάγκο.

Οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα και η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφυγε για τα αποδυτήρια, προκειμένου να προστατευτούν, ενώ η ατμόσφαιρα στο κλειστό είχε γίνει αποπνικτική. Στο σημείο εκείνο, αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Οι διαιτητές μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και με τις ομάδες αποφάσισαν ότι για να συνεχιστεί το παιχνίδι θα πρέπει να εκκενωθεί το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον κινδυνεύει με ακόμη πιο βαριά τιμωρία, καθώς «κουβαλάει» ήδη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη νέα σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα τρίποντα των Σλούκα και Ναν μετά την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση

Κούσης: «Υπάρχουν συζητήσεις για ακόμη μία μεταγραφή στον Άρη - Σκληρή και άδικη η κριτική στον Τρινκιέρι»

Τσίμπος: «Θα υπάρχει θέμα αν δεν βελτιωθεί ο Νόλεϊ - Η καλύτερη εμφάνιση του Λαρεντζάκη, είναι σαν δεύτερος προπονητής»

Ζέρβας: «Όλα ανοικτά για το μέλλον του Ντόρσεϊ - Τα δεδομένα για Πουλακίδας»

Παναθηναϊκός: «Προφανώς το AI δεν έχει ενημερωθεί για τη δικαστική μας διαμάχη με τη Βάσω Τσαρούχα - Είστε αμετανόητοι»

Οι διαιτητές στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι Βetsson

Με 11άδα ο Ολυμπιακός: Μέσα Μιλουτίνοφ και Χολ

Παναθηναϊκός: Με Ναν και Σλούκα η «πράσινη» 12άδα απέναντι στο Περιστέρι

ΑΕΚ: Έβδομος σε νίκες στην Α’ Εθνική ο Σάκοτα

Vikos Falcons-Ολυμπιακός: Με φόρα οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και με απουσίες κόντρα στους Γιαννιώτες