Μπορεί η Ευρωλίγκα νωρίς το πρωί να έκανε γνωστό ότι αύριο θα ανακοινώσει το πρόγραμμα των αγώνων της νέας σεζόν, 2023-24, ωστόσο υπήρξε μια διαρροή η οποία φέρνει μια πληροφορία που βάζει… φωτιά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας θα κοντραριστούν οι δύο «αιώνιοι», και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, δεν θα είναι η πρώτη κόντρα της σεζόν για τους "αιώνιους", καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα έχει οριστεί να διεξαχθεί το Super Cup στη Ρόδο.

Την είδηση, ήδη, έχουν αρχίσει να την αναπαραγάγουν αρκετές ιστοσελίδες από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας τη σημασία της μεγάλης κόντρας των δύο ελληνικών ομάδων και πως αυτή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πρεμιέρας, Φυσικά, υπογραμμίζοντας την μετακόμιση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νιλικίνα: «Ξεχωριστό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Στρατηγός μας ο Γουόκαπ»

Ζέρβας: «Να είναι έξυπνος και σκληρός στην άμυνα του κόντρα στην Παρί ο Ολυμπιακός»

Μπαρτζώκας: «Ερωτηματικό ο Βεζένκοφ, θα το πάμε μέρα με τη μέρα - Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Γουόκαπ»

Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορούσε ο τραυματισμός να με αφήσει εκτός - Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με απαιτητικά ματς»

Χωρίς Γουόκαπ και Λαρεντζάκη στη Γαλλία ο Ολυμπιακός - Μέσα Βεζένκοφ και Μόρις, αλλά αμφίβολοι για Παρί

Οι διαιτητές του Παρί-Ολυμπιακός

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα