Όλα δείχνουν τζάμπολ την Πέμπτη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το Game 4 των τελικών της Basket League ήταν στον… αέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης για τριήμερο εθνικό πένθος λόγω της τραγωδίας στην Πύλο.

Ωστόσο, όπως μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, εκτός απροόπτου το ντέρμπι «αιωνίων» δεν θα αναβληθεί και αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά την ημέρα, που είχε οριστεί (15/6, 21:15). Η σχετική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης.

Επιπλέον, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, σβήνεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο τελικός, λόγω της τιμωρίας του «τριφυλλιού» για όσα συνέβησαν στο Game 2.

Δείτε εδώ τα τελευταία νέα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Πετρίδης: «Αλλάζει τα δεδομένα πιθανή απουσία του Πονίτκα - Αυτά πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός»


Ζέρβας: «Δύσκολα θα γίνει… θαύμα με Παπανικολάου - Έτσι θα καλύψει το κενό ο Ολυμπιακός»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1