Ο κύβος φαίνεται πως ερρίφθη. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αλλά και από όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε οριστική λύση στο ζήτημα της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ.

Οι δύο πλευρές μετά από διαδοχικές επαφές τις τελευταίες μέρες, τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες που υπήρχαν και έτσι οι «πράσινοι» θα έχουν τη χρήση του γηπέδου για 49 χρόνια, με τη δυνατότητα πλέον να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, λειτουργικά αλλά και αισθητικά, όπως και για την καλύτερη εμπορική αξιοποίησή του προσφέροντας νέες δυνατότητες στο φίλαθλο κοινό.

Ακόμη και για το ζήτημα της χρήσης του πάρκινγκ, που αποτελούσε αγκάθι, φαίνεται πως βρέθηκε λύση και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές, που θα πέσουν λίγο μετά το Πάσχα και σίγουρα πριν από τις εκλογές στις 21 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε αντιδράσει για την κωλυσιεργία που υπήρχε στην ολοκλήρωση της παραχώρησης και τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πως υψώνει εμπόδια για τη συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»