Μια ακόμα πολύ σημαντική απουσία θα πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (22/12, 19:30, Novasports Prime).

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που αντιμετωπίζει, παραμένει κλινήρης, και έτσι θα μείνει στην Αθήνα και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Ο Λιθουανός ούτως ή άλλως δεν είχε ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, υπήρχαν όμως μερικές πιθανότητες να προλάβει να αναρρώσει και να μεταβεί στην Πόλη αργότερα, κάτι που τελικά δεν θα γίνει.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ωστόσο θα επιστρέψει μετά από περίπου δύο μήνες στην ενεργό δράση ο Μάριους Γκριγκόνις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φενέρμπαχτσε-Ζάλγκιρις: Η πρωταθλήτρια απέναντι στη φορμαρισμένη ομάδα του Κάουνας!

Βαλένθια-Παναθηναϊκός AKTOR: Κάνουν break και γίνονται… αφεντικό για το Final 4 οι «πράσινοι»!

Ολυμπιακός-Μονακό: Κλειδί η σοβαρότητα για το 1-0 στα playoffs

Με δεκάδα η αποστολή της Μονακό για ΣΕΦ

Ντιαλό: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν το Final Four - Αγαπώ τον coach Σπανούλη, μας βοήθησε όλους»

Πετρίδης: «Τεράστια, σε πολλά επίπεδα, η απουσία του Σλούκα - Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση»

Ζέρβας: «Κομβικό το 2-0, όπως και αν έρθει για τον Ολυμπιακό - Να οδηγήσει τη Μονακό σε λάθη…»

Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται και δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο - Να δείξω σε όλους γιατί περίμεναν να επιστρέψω»

Ντε Λαρέα: «Όλοι έχουμε τη φιλοδοξία να παίξουμε σε Final Four - Nα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Φαρίντ: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα με τη Βαλένθια και να ρίξουμε τον ρυθμό»