Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Γουένιεν Γκέιμπριελ στον Παναθηναϊκό. Ο σέντερ από το Νότιο Σουδάν μέτρησε 6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 τάπες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντας με το «καλησπέρα» πόσο θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

O πρώην NBAer δεν είναι γνωστός για την ικανότητά του από μακρινή απόσταση, αν και όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, πολλοί περίμεναν ότι θα μπορούσε να εξελίξει το σουτ του και να γίνει ένας «μοντέρνος» ψηλός. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα στη φετινή Ευρωλίγκα ο Γκέιμπριελ να μετράει μόλις 0/4 τρίποντα.

Υπήρχε, όμως, μία εποχή που ο Νοτιοσουδανός ψηλός δοκίμαζε το χέρι του από μακριά. Μάλιστα, όταν αγωνιζόταν στο κολέγιο με το Κεντάκι, είχε πετύχει 7/7 τρίποντα σε αναμέτρηση με την Αλαμπάμα, δείχνοντας ότι έχει ικανότητα στο σουτ παρόλο που ποτέ δεν την εξέλιξε πολύ.

Δείτε βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρώτο προβάδισμα του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν τρεις περιόδους!

Τα είπε με τους διαιτητές στη λήξη του ημιχρόνου ο Ομπράντοβιτς

Κυριαρχία ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ: 13 επιθετικά στο ημίχρονο, ίδιο νούμερο με τα αμυντικά του Παναθηναϊκού!

Εκρηκτικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον Ομπράντοβιτς να πάρει τάιμ άουτ στο τρίλεπτο

Με τη μαύρη φανέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω Μαρκόπουλου ο ΠΑΟΚ

«Η ΑΕΚ κέρδισε τις εντυπώσεις - Ο Μοντέρο έδειξε τον λόγο που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο των Ζέρβα-Ρομπόλη

Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ: Οι 12άδες του 2ου ημιτελικού του Stoiximan Super Cup

Ερτέλ-Φουρνιέ το… γαλλικό τετ-α-τετ και τα αυτόγραφα του Μπαρτζώκα μετά τον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχαν σοβαρότητα κάποιοι παίκτες»

Tα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan Super Cup