Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Άρη.

Όσοι «πράσινοι» βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Θεραπεία ακολούθησαν ξανά οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιώργος Βαγιαννίδης, ενώ ατομικό έκαναν οι Αχιλλέας Πούγγουρας, Ραμόν Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ.

Με τον Ιταλό τερματοφύλακα, πάντως, να έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού με τους «κίτρινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»