Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδα. Στο 74ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπεσε στο χορτάρι πιάνοντας τον δεξιό οπίσθιο μηριαίο του. Αμέσως έσπευσαν πάνω του οι γιατροί του «Δικεφάλου του Βορρά» και έκαναν νόημα στον πάγκο για αλλαγή, με τον Ιβανούσετς να περνά στη θέση του.

Ο «Ντέλιας» ήταν αυτός που στο 61’ είχε μειώσει σε 2-1 για τον ΠΑΟΚ με υπέροχη ατομική προσπάθεια και πλασέ που κέρδισε ακόμη και το χειροκρότημα της πράσινης εξέδρας στη Λεωφόρο.

Μένει να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος του διεθνούς μεσοεπιθετικού εν όψει και των αγώνων της Εθνικής ομάδας με Σκωτία και Λευκορωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.