Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το αυτονόητο. Το καθήκον του. Να βγάλει την υποχρέωση. Μετά το 2-1 επί της Πάκσι στην Ουγγαρία, οι «πράσινοι» παίζουν για να περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, στη ρεβάνς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (30/07, 21:30).

Εκεί, αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του «τριφυλλιού», στα τέλη του Ιούλη, σε μια περίοδο που πάντοτε «επηρεάζεται» από τις καλοκαιρινές διακοπές και τους απόντες από το λεκανοπέδιο.

Βάσει της προπώλησης των εισιτηρίων, αλλά και των καρτών διαρκείας που είναι στις 12.000, αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.000 οι φίλοι των «πράσινων» που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Καλογρέζας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Η δουλειά συνεχίζεται με... τακτική και στατικές φάσεις ενόψει Πάκσι

Συναγερμός στην Πάκσι: Αποχώρησαν τραυματίες δυο βασικοί της παίκτες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

«Καυτή» ενόψει ο ΟΑΚΑ η Πάκσι: Σάρωσε με τεσσάρα τη Φερεντσβάρος πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού