Ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε μέχρι την έναρξη των playoffs και ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει και να κλείσει την κανονική σεζόν με νίκη. Οι «πράσινοι» έχουν ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά, είναι πέντε παιχνίδια αήττητοι με τέσσερις κατακτήσεις τριών πόντων και μια ισοπαλία (0-0 με τον Ολυμπιακό) και ο στόχος είναι ένας: Κυριαρχία από νωρίς και νίκη στο Περιστέρι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει το πλάνο του για το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι μόνο εύκολο δε θα είναι το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Σέρβος θέλει να παρατάξει μια ομάδα που από την αρχή θα επιβάλλει τον ρυθμό της, θα πιέσει τον αντίπαλο και θα φτάσει σε αυτό που θέλει και που πρέπει: Στους τρεις βαθμούς.

Ο Μπερνάρ είναι πιθανό να προπονηθεί σήμερα, μετά την επιτυχημένη επέμβαση για κολικό νεφρού. Αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα είναι στην αποστολή, εφόσον έχει τη δυνατότητα να παίξει για λίγα λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο. Διαθέσιμος θα είναι ο Βέρμπιτς, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ θα πάρει ο Σάρλια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»