*Η έκτη ημέρα του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει το αυριανό (19:00) φιλικό με την Ουνιόν Χάουζ. Το πρώτο τεστ για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, που θα αποτελέσει ένα ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές.

*Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ο Ντιέγκο Αλόνσο χώρισε τους παίκτες σε δυο ομάδες και δούλεψε μαζί τους στην τακτική σε όλο το γήπεδο.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:
Πορτοκαλί: Λοντίνγκιν, Αράο, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Φικάι, Βιλένα, Ρούμπεν, Νίκας, Λημνιός, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.
Πράσινοι: Ντραγκόφσκι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Κώτσιρας, Κυριόπουλος, Ζέκα, Τρουιγιέ, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Νταμπίζας.

*Κατά τη διάρκεια της τακτικής, ο Ντιέγκο Αλόνσο διέκοψε αρκετές φορές την άσκηση. Ο στόχος του ήταν να δώσει σωστές κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του για το πως θα αναπτύσσονται είτε από τον κεντρικό άξονα, είτε από το πλάγια. Ταυτόχρονα, όταν η μια ομάδα έχανε την κατοχή, ο Ουρουγουανός αμέσως φώναζε «reaction, reaction», ζητώντας άμεση αντίδραση από τους παίκτες του. Το διπλό στην τακτική ολοκληρώθηκε 1-1 με γκολ των Γερεμέγεφ και Αϊτόρ.

*Μετά το κομμάτι της τακτικής, ακολούθησαν τελειώματα από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν να το απολαμβάνουν και έκαναν τα πάντα για να βγουν νικητές! Αρχικά, γινόταν σέντρα από τα πλάγια (αριστερά και δεξιά) και ο «εκτελεστής» έπρεπε να σκοράρει χωρίς η μπάλα να πέσει στο χορτάρι. Υπήρξαν κάποια εντυπωσιακά τελειώματα με τους Μπακασέτα, Βιλένα, Ζέκα, Γεντβάι και Τρουϊγέ να ξεχωρίζουν! Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που νίκησαν 10-5 τους «πορτοκαλί».

*Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα έξω από την περιοχή με την εντολή να είναι ξεκάθαρη: Γίνεται πάσα σε αυτόν που θα εκτελεί, ο τελευταίος κάνει κοντρόλ, αλλά η μπάλα δεν πρέπει να περάσει το όριο της περιοχής! Μπήκαν αρκετά ωραία γκολ, έγιναν, επίσης, εξαιρετικές επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες και η διάθεση όλων ήταν στα ύψη, δείχνοντας να απολαμβάνουν την προπόνηση. Είναι χαρακτηριστική η φάση με ένα σουτ του Μπακασέτα που μπήκε γκολ, ο ίδιος έτρεξε να πανηγυρίσει, αλλά οι «αντίπαλοι» φώναξαν ότι το τέρμα είναι άκυρο υποστηρίζοντας ότι η μπάλα μετά το κοντρόλ πέρασε τη γραμμή της περιοχής.

Δείτε το βίντεο

@sporfm946 Συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Παναθηναϊκού #panathinaikos #paofc ? original sound - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»