Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει του τελικού με το Λαύριο.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση (20:00) και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Στον Κουβανό χορηγείται αγωγή από το ιατρικό τιμ και θα κριθεί λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ισραηλινός τεχνικός θα στερηθεί ένα από τα βασικότατα εργαλεία του κι ως εκ τούτου θα κληθεί να αναπροσαρμόσει το πλάνο του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι