Στροφή στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από σήμερα, με την προπόνηση στο Κορωπί.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ απουσίασε από την προπόνηση των «πράσινων» στο «Γεώργιος Καλαφάτης» λόγω του τραυματισμού του και της διάσεισης που υπέστη ο Ολλανδός στόπερ στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κίκο Μακέντα, Γιοάν Μολό, Φραν Βέλεθ και Ζοζέ Μαουρίσιο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Αντόνιο Σαβιέρ, Ούφε Μπεκ και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Λάζλο Μπόλονι περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και διπλό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»