Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, μετά τη σημερινή προπόνηση, η οποία περιείχε και ένα θετικό νέο.
Ο Σίριλ Ντέσερς συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο κομμάτι της ομαδικής προπόνησης, δείχνοντας πως μπαίνει σταδιακά σε ρυθμό. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, σε περίπου 15 ημέρες αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος για να ενισχύσει την επίθεση του «τριφυλλιού».
Σε ό,τι αφορά την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, ο Ράφα Μπενίτεθ επέλεξε να αφήσει εκτός αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με την Μπέτις, καθώς τους υπολογίζει και για τη ρεβάνς στην Ισπανία.
Έτσι, απέναντι στον Παναιτωλικό δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού οι Ίνγκασον, Κυριακόπουλος, Πελίστρι και Ρενάτο Σάντσες.
Εκτός έμεινε και ο Κώτσιρας, παρότι προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ενώ ο Γεντβάι είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού:
Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Τσέριν, Σισοκό, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Πάντοβιτς, Γιάγκουσιτς.
Ακούστε και τα τελευταία νέα από τον Νίκο Αθανασίου: