Προχωράει και για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που προέκυψαν με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, πάνε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε κάτω από τα γκολπόστ, θέλοντας να κάνουν δικό τους τον Πολωνό τερματοφύλακα, Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι της Σπέτσια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας της Σπέτσια, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά και τις επόμενες δυο ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο εν λόγω ζήτημα.

Ο Ντραγκόφσκι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γιαγκελόνια από την οποία αποχώρησε το 2015, με προορισμό τη Φιορεντίνα, έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Οι «βιόλα» τον παραχώρησαν δανεικό για ένα εξάμηνο το 2019 στην Έμπολι, ενώ το καλοκαίρι του 2022, η Σπέτσια τον απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων ο Ντραγκόφσκι έχει αγωνιστεί δυο φορές με την εθνική Πολωνίας ενώ έχει περάσει και από όλες τις βαθμίδες των μικρότερων εθνικών ομάδων της πατρίδας τους.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»