«Γλυκό» αντίο στην Χάποελ Μπερ Σεβά από τον Κινγκς Κάνγκουα! Ο μέσος από τη Ζάμπια, που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα του Ισραήλ και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικο του Champions League!
To τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» ξεκίνησε ως βασικός στη ρεβάνς με τη Βίκινγκουρ την οποία και η Χάποελ νίκησε 2-0 «καλύπτοντας» το 2-1 των Ισλανδών από το πρώτο ματς!
Μετά από ένα κλειστό πρώτο μέρος στο οποίοι οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο αναγκαστικές αλλαγές και οι γηπεδούχοι μια οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).
Στο δεύτερο μέρος ο Αχμέντ έκανε το 1-0, ενώ στο 80' ο Κάνγκουα, σέρβιρε στον Γκάναχ το δεύτερο τέρμα και αποχαιρέτησε την ομάδα του την οποία και ουσιαστικά την έστειλε στον Ερυθρό Αστέρα!
Θυμίζουμε ότι ο Κάνγκουα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, το πιθανότερο την Παρασκευή (31/7) προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και να ανακοινωθεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.