Επιχείρηση «ανασύνταξη» και στροφή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» έπειτα από ένα ψυχοφθόρο και επίπονο ματς στο Άμστερνταμ που έφερε τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ είναι υποχρεωμένοι να σηκώσουν κεφάλι και να προχωρήσουν, προκειμένου να μπουν με το «δεξί» στη Stoiximan Super League αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Κυριακής (18/8) τον Asteras Aktor.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή, ωστόσο η εικόνα της στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», αλλά και τα ως τώρα δείγματα στα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν, αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον με τον Ουρουγουανό τεχνικό να παρουσιάζει ως τώρα ένα πολύ θετικό σύνολο.

Το «τριφύλλι» προπονήθηκε στην Ολλανδία το πρωί της Παρασκευής και επέστρεψε στην Αθήνα λίγες ώρες αργότερα και σήμερα (17/8) οι παίκτες θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού ματς.

Εκεί ο 49χρονος προπονητής, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Δεδομένα ορισμένοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 120 λεπτά του ματς με τον Άγιαξ, δεν θα ξεκινήσουν την αρχική ενδεκάδα.

Πολύ πιθανό είναι το ντεμπούτο του Φίλιπ Μαξ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ δεν αποκλείεται ο Αλόνσο να χρησιμοποιήσει και τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος