Σε εξετάσεις στον ώμο θα υποβληθεί σήμερα ο Φώτης Ιωαννίδης, προκειμένου να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της αποθεραπείας του μετά την κάκωση που υπέστη στο φιλικό της Ελλάδας με την Γερμανία στις 7 Ιουνίου.

Από τα αποτελέσματα θα κριθεί αν ο 24χρονος φορ θα ταξιδέψει στο Σλάντμινγκ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ή αν θα παραμείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία και την ενδυνάμωση που κάνει. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μιλήσει με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» και τον υπολογίζει για τα παιχνίδια των προκριματικών του Europa League στις 25 Ιουλίου. Αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο για τους «πράσινους», να είναι διαθέσιμος ο Ιωαννίδης όταν θα αρχίσουν τα προκριματικά της Ευρώπης.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένονται στην Αυστρία οι Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κώτσιρας και Δημήτρης Λημνιός, που είχαν πάρει έξτρα άδεια λόγω της παρουσίας τους στα φιλικά της Εθνικής ομάδας στις αρχές του μήνα. Όσο για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία όταν λήξει και τυπικά το συμβόλαιό του με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Μονομαχία αποδείξεων στην ψυχρή και άδεια Νέα Φιλαδέλφεια

Άρης-Κηφισιά: Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις

ΑΕΛ Novibet-ΠΑΟΚ: Βυσσινί εμπόδιο σε κουρασμένη ομάδα

Πανσερραϊκός-Βόλος: Μονομαχία ντεφορμαρισμένων στις Σέρρες

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το καλοδουλεμένο σύνολο και η πρόκληση των «πράσινων»

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!