Η οριστική απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς το πρωί του Σαββάτου (22/07) να απορρίψει την προοπτική να αγωνιστεί στη Σερβία με τη φανέλα της Παρτιζάν, έφερε εκ νέου τον Μαυροβούνιο φόργουορντ στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Το μήνυμα του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα πως θα αναζητήσει αλλού την επόμενη μπασκετική του στέγη σήμανε συναγερμό στην Ευρωλίγκα, με ισπανικά δημοσιεύματα να βάζουν στον «χορό» της απόκτησής του τόσο τους «πράσινους», όσο και τις Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό.

Πέραν από την υπόθεση του 32χρονου Μαυροβούνιου φόργουορντ, στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες γράφονται και ακούγονται ακόμα τα ονόματα των Τόκο Σενγκέλια και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, παίκτες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν επάξια τα κενά της ομάδας στην γραμμή των ψηλών.

Η στάση που κρατά η ομάδα όλο αυτό το διάστημα βέβαια δεν έχει αλλάξει, καθώς, δεν επιβεβαιώνει κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδει όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο προσπαθούν να βρουν τις ενδεδειγμένες λύσεις ώστε να στελεχωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υπάρχον ρόστερ και να μπουν οι τελευταίες «πινελίες» στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»