Έστω και με καθυστέρηση, λόγω των δυσκολιών στις πτήσεις από την πανδημία, ο Λάζλο Μπόλονι έφτασε στην Αθήνα.

Πέντε λεπτά πριν τη 1:00 ο Ρουμάνος τεχνικός προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση της Air France από το Παρίσι.

Αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. «Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε αργότερα. Σας ευχαριστώ που ήρθατε», τόνισε αποχωρώντας από το χώρο των αφίξεων και προαναγγέλλοντας τοποθετήσεις μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του από τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως πήγε, συνοδευόμενος από άνθρωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να ξεκουραστεί και τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, πιθανότατα διετούς διάρκειας, και να αρχίσει δουλειά.

Ο 67χρονος προπονητής ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της ομάδας στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα έχει παρακολουθήσει ένα σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης. Ασφαλώς όλες τις προηγούμενες μέρες είχε μελετήσει τα παιχνίδια της ομάδας και θα αναλύσει και το ματς της Κρήτης.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Λάζλο Μπόλονι:







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επισκέφτηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης» στελέχη του ολλανδικού ποδοσφαίρου – Εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο για το νέο γήπεδο

Με τρεις απουσίες ο Βόλος ELABET κόντρα στην Κηφισιά Tutu Deals

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»