Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής μπακ ταξίδεψε σήμερα στην Αυστρία και βρέθηκε στο Σλάντμινγκ, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του το «τριφύλλι» υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Μπάλντοκ αναμένεται από αύριο να μπει στις προπονήσεις, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν του επέτρεπε μέχρι και σήμερα (30/06) όπου ήταν και η τελευταία ημέρα του συμβολαίου του να προπονηθεί με άλλη ομάδα. Ωστόσο, πλέον ο Έλληνας ακραίος αμυντικός βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των πράσινων.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το απόγευμα μετά την πρωινή προπόνηση που ήταν λαι πάλι δυνατή, υπήρξε ρεπό. Μάλιστα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προαιρετική βόλτα για τους παίκτες και το σταφ στο κοντινό Ζάλτσμπουργκ, όπου κάποια από τα μέλη της αποστολής πήγαν και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ξεφεύγοντας λίγο και από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»