Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό μόλις λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ! Ο Γιώργος Παπαγιάννης αισθάνθηκε έντονες στομαχικές διαταραχές και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σκοπό να του τοποθετηθεί ορός.

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας ψηλός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το σύνολο του Ράντονιτς κόντρα στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς και έτσι πλέον όλο το βάρος πέφτει στον Γκουντάιτις.

Επίσης ο Ντέρικ Γουίλιαμς δεν θα συμμετάσχει στο πρωινό πρόγραμμα προπόνησης λόγω του χτυπήματος που έχει στον αριστερό μηρό και η συμμετοχή του θα κριθεί... στο ζέσταμα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναβληθείσας αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα τα έξοδα της Φενέρ για το επόμενο ταξίδι της στον Πειραιά

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού

Πετρίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δίνει μια επιπλέον λύση ο Γιουρτσέβεν»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»