Στον «αέρα» βρίσκεται σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Εuropa League!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται από χθες στην Ολλανδία για να κοντραριστούν με την ομάδα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ωστόσο η κακοκαιρία, έχει αλλάξει ήδη μια φορά τα σχέδια για το συγκεκριμένο ματς, αφού από τις 19:45, μεταφέρθηκε στις 17:30!

Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν ώρα με την ώρα, καθώς στην Ολλανδία έχει σημάνει «πορτοκαλί» συναγερμός! Όπως αναφέρει τη Telegraaf , αλλά και το Vi.NL οι παρατηρητές της αναμέτρησης, μαζί με ανθρώπους της UEFA, αλλά και ανθρώπους των δυο ομάδων, συνεδριάζουν προκειμένου να πάρουν απόφαση, είτε για νέα αλλαγή ώρας (22:00), είτε ακόμη και για αναβολή!

Το τελευταίο σενάριο, ωστόσο, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς θα πρέπει να βρεθεί νέα ημερομηνία, κάτι στο οποίο η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία συνήθως δεν «συναινεί» ή δεν είναι ιδιαίτερα «ελαστική».

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση που θα παρθεί, θα επικυρωθεί πολύ σύντομα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

Σφιντέρσκι: «Χτίζουμε την ομάδα βήμα-βήμα, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League»