Σε ρυθμούς ενός ακόμη «τελικού» κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και προετοιμάζονται με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση και θα τους δώσει τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε χθες πολύ στο κομμάτι της τακτικής και θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν κάτι που έλειψε στα 3 τελευταία ματς με τον δικέφαλο του βορρά. Ζητάει συγκέντρωση στα ύψη και αποφυγή λαθών. Θυμίζουμε ότι στα δυο ματς Κυπέλλου, αλλά και σε αυτό του πρωταθλήματος τα ατομικά και επιπόλαια λάθη κόστισαν, σε μια περίοδο που η ομάδα έκανε αγωνιστική κοιλιά.

Σε επίπεδο ενδεκάδας, τα πράγματα δείχνουν να είναι ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στα χαφ θα παίξουν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν. Στα άκρα θα είναι οι Μπερνάρ και Παλάσιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού